2013. március 3., vasárnap

Vasárnapi helyzetjelentés

Szerda reggel kerékpározással indítottuk a napot. Kicsit szelesebb volt az idő, mint hét első felében, de azért szépen haladtunk. Bringa után jól eső tempójú futás, majd ebéd és pihi. Délután újabb bringázás laza 1óra, ami tulajdonképpen egy hegyből állt. Kicsit meg is törtem visszafelé az emelkedőn, hogy milyen laza bringázás ez?!
Csütörtökön úszás majd reggeli. Délután résztávos futás. Lábam sokkal kevésbé fájt, épphogy kellemetlen volt, de az edzésben nem akadályozott. Jó gyorsan rohan az idő már is péntek. Úszás, szakadó eső, hideg. Aznap bringán kényszerpihenő, helyette szakadó esőben, 50km/h-s szélben futás. Majd 5-től kondi. Szombatra elillant a rossz idő. Laza kocogást, bőséges reggeli követett, hogy legyen energia a hosszú keróra. Végre gyönyörű idő! :) Már induláskor 17°C-ot mutatott a hőmérő, de napközben 20°C fölé kúszott a hőmérséklet! 3/4-es nadrág és rövid ujjú, természetesen kartyűvel kiegészítve, ami lejtőn nagyon jó szolgálatot tett. Mindenki sikeresen teljesítette a 125km-t! :)
Az a bizonyos 120km
 Szuper volt, igazi tavaszi kerózás hangulata! :) Este pedig a jól megérdemelt vacsora, polippal és egyéb tengeri herkentyűkkel. Este pedig, kihasználva, hogy vasárnap pihenőnap, nyakunkba vettük a várost és jártunk egyet az éjszakában.

Vasárnap irány Barcelona! Blanes-ből indult a vonat ami másfél óra alatt eljuttatott a célállomásra. A városnézés kisebb csoportokra szakadva valósult meg. Ki térképpel, ki anélkül vágott naki a városnak. Főként gyalogszerrel jutottunk el a látványosságokhoz, de voltak Taxis valamint villamosos megoldások is. Kattogtak a fényképezőgépek és mindenki bejárt annyi helyet amennyit csak tudott. Fél ötkor találkoztunk ismét a vonatállomáson. Jól lefárasztottuk magunkat a sok sétálgatásban. Nesze nektek pihenőnap! :D A visszaút mindenesetre csöndes volt. Holnap újult erővel és lendülettel folytathatjuk az edzéseket! Hajrá edzőtáborosok!


Vonatállomásig
Fiúk 
Papagájok és egy galamb












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése