2012. április 13., péntek

The Best Choice: OAKLEY

Tegnap az Oakley magyarországi csapatával egy szponzorációs konzultációt tartottunk. Az iskolánkhoz közel eső Mofo Kft csapata Lányi Tamással az élen nagyon barátságosan fogadott minket. Mindent megbeszéltünk és másnap már a Király utcai Oakley szaküzletben válogathattunk a jobbnál jobb szemcsik közül.
Dávid választása egy Raddarra esett, rám pedig egy Enduring Edge passzolt legjobban. Azóta már volt szerencsénk minden időjárási körülmény között letesztelni. Először egy napsütésmentes kerékpár időfutam versenyen próbáltuk ki, majd Izraelben átvészeltünk egy hatalmas homokvihart és itt már a ragyogó napsütésben hordhattuk a szemüvegeinket. Le se vettük a fejünkről úgy megszerettük. Itthon egy futóedzés alkalmával még ránkszakadt egy zivatar. Bizton állíthatom, hogy az esőt is jól tűri. A cseppek hamar leperegnek így nem zavaróak. Csak jókat tudok róla mondani. Ez egy igazán profi szemüveg, amit mindenkinek ajánlok, mert tökéletesen megfelel mind egy magas szintű sportoló számára mind azoknak, akik hobbi szinten mozognak. Az utcai szemüveg pedig szintén jó választás, amikor épp nem a sportolás pillanatait élvezed.



1 megjegyzés:

  1. Huh, de király ez a szemüveg, és mióta kontaktlencsés vagyok, már én is viselhetem :) most ezzel a kuponnal ti is ingyen kipróbálhatjátok http://minu.me/-kupon

    VálaszTörlés