2012. január 29., vasárnap

Rövid bejegyzés az elmúlt hétről


Újra vasárnap. Ezen a héten nem voltak erős edzések mondhatnám, azt is, hogy laza hét volt, de az iskola és a vezetés miatt inkább zsúfoltnak mondom. Hétfőn kipihentük a felmérő fáradalmait egy átmozgató edzéssel, kedden pedig nem kellett korán kelni, mert nem volt reggeli úszásunk. Szerdán reggel úszás a szigeten. Elképesztően jól ment, mondjuk hozzá kell tenni, hogy el is fáradtam elég rendesen.
Délutánra megint lett volna egy kis szabadidőm, ha nem megyek be az usziba egy kicsit szaunázni, gumikötelezni és úszni egy átmozgatót. Külön köszönet az ideiglenes edzőmnek! ;) Csütörtökön ismét elmaradt a reggeli "lubickolás" azaz inkább helyettesítve lett egy futószalagos terheléses vizsgálattal, tehát reggel irány a TF. Sajnos a futás nem sikerült valami fényesen, de azt hiszem ez a sok csonthártya fájdalom miatti kihagyás miatt nem is meglepő. Egyéb a futáshoz szükséges vizsgálatok miatt (Antropometria, 3x6p EKG, és szívultrahang) eléggé elhúzódott ez az egész, ezért újabb hiányzás a suliból. Délutánra egy tornatermi edzés. Pénteken futás a szokásos 3 órai kezdettel. Hosszabb futásra számítottam. Inkább időben, mint távban, de most nem bántam, hogy korábban végzünk. Dávid díjátadóján sajnos nem tudtam részt venni. Ő lett Triatlonból az Év Héraklész Sportolója!!! Nagyon büszke vagyok rá! Szombaton futás Fenyőgyöngyénél, csak óvatosan a lábam miatt aztán úszás az nyitott medencében, hű az elején nagyon hideg volt. :S
És végre elérkeztünk a vasárnaphoz, amikor mindenki pihen, természetesen egy görgőzés azért belefér. :) Na meg persze egy 2 órás vezetés, már az ötödik ezen a héten. Nem mondhatom, hogy nem élvezem, de ez kicsit sok, és kezd leterhelő lenni. Nem baj, hétfőn vizsga úgyhogy már csak ezt kell "túlélni" (remélhetőleg).
Jó hétvégét mindenkinek!


 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése